Het adres voor onderzoek en advies op het gebied van energie

energie

Energie en macro economie, zijn projecten waar M.J. Stoffers Consultancy, nauw betrokken bij was.  Zowel in Nederland als ook in andere landen heeft hij deze projecten gevolgd. Hij weet dan ook als geen ander hoe het gedrag van mensen en bedrijven is. Hij kan je dan ook bijzonder goed helpen met de energievraag, die bijna elk bedrijf wel heeft.  omdat wij als bedrijf wel benieuwd waren hoeveel productiecapaciteit voor elektriciteit er nodig zal zijn in de toekomst, hebben wijd e hulp van dit bedrijf ingeschakeld. Op deze manier kunnen wij ongeveer inschatten hoeveel  investeringen er nodig zullen zijn om ons bedrijf draaiende te houden.  energie

Goed advies op het gebied van energie en macro economie

Marc Stoffers is hete brein achter dit bedrijf en hij is sinds 2006 begonnen. Inmiddels zijn zij een  markt- en opinieonderzoekbureau in Zoetermeer en houden zich vooral bezig met onderzoek en advisering op het gebied van onder andere macro economie.

Ons bedrijf heeft er veel baat bij gehad om dit bedrijf in te schakelen. Mede door de uitslag van het onderzoek naar de energie, hebben wij onze werkwijze aan kunnen passen.  Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van M.J. Stoffers Consultancy en kunnen elk ander bedrijf dit aanraden.