Mijn baas keurde het meteen goed

Promotie

PromotieIn ons bedrijfspand waar we sinds kort naar verhuisd zijn, was het tot heden erg kaal. Dit kwam omdat we pas 2 weken hadden gehad en het hele personeel van ons bedrijf geen tijd had om iets te ondernemen. Iets ondernemen op het gebied van spulletjes kopen. Toen ik als collega met een initiatief kwam bij de baas om wat leuke spulletjes te kopen voor het pand, keurde hij dit meteen goed. De baas was het namelijk zelf ook vergeten. Omdat die zo druk was, was hij het vergeten om iets van kleine spulletjes te halen zoals pennen, kladblokken, potten, bakken noem maar op.

Uiteindelijk samen een akkoord gesloten

Voor de opdracht die mijn baas goedkeurde ging ik niet zelf op zoek, maar liet ik het internet het werk doen. Ik ging opzoek op internet naar de site Promotie die nog ver in mijn achterhoofd zat van de inrichting van het vorige bedrijfspand. Toen ik op de site kwam zag ik meteen dat ze de site hadden vergroot. Met name het assortiment. Ook zag ik een kopje staan met de tekst erin dat je een vrijblijvend advies kan aanvragen. Daar ging ik voor. Ik ging langs bij de vestiging en we hebben met elkaar de mogelijkheden besproken. Uiteindelijk hebben we samen een akkoord gesloten over heel wat spulletjes waarmee ik het bedrijfspand volledig mee heb ingericht. De spullen geven iets extra’s mee aan het bedrijfspand. Een gevoel van professionaliteit dankzij https://www.promotie.nl/.

Promotie

Erg tevreden met de spullen

Als er ooit weer wat spullen gekocht moeten worden weet ik in ieder geval waar ik heen moet. Namelijk naar https://www.promotie.nl/, want ze zijn daar erg vriendelijk en ze hebben een top assortiment. Ook is er niet te klagen over de kwaliteit van de producten. Wij, als bedrijf, zijn heel erg tevreden met de spullen. Dank daarvoor!