Fotografie

Dronepiloot gebruiken

Je kan een dronepiloot gebruiken voor zowel zakelijke als particuliere opdrachten. Denk bijvoorbeeld aan foto’s maken van je bedrijfspand, werkplaats of showroom… Ook kun je natuurlijk mooie beelden maken van je huwelijk, jubileum, feestje, etc. Cor Verdouw heeft jarenlange ervaringen als professioneel fotograaf. Hij maakt dan ook unieke beelden dankzij de kennis en ervaring die hij heeft met fotografie. Wanneer je een dronepiloot wilt inschakelen kan je foto’s maken maar ook een video met de drone. Ook is het mogelijk om een combinatie hiervan te laten maken. Er zijn diverse pakketten hiervoor samengesteld. 

Dronepiloot

Dronepiloot bij Cor Verdouw

Op de website van DronePoint Nederland kun je naar de geslaagde projecten kijken die Cor heeft gedaan. Zo kun je een goed beeld krijgen van hoe hij werkt en of het echt allemaal wel zo mooi is als dat er gezegd wordt! Cor kan hele mooie beelden schieten in de lucht als in bijvoorbeeld een studio. Hij heeft een scherpe blik met aandacht voor de details en de compositie. Bij Cor ben je verzekerd van adembenemende en professionele beelden voor een zeer goede prijs! Zoals al eerder vermeld zijn er verschillende pakketten. Er is altijd wel een mogelijkheid die bij je wensen en budget past. Of je nu alleen luchtfoto’s wil, een dronevideo of het complete pakket.

Drone

Meer weten?

DronePoint Nederland wordt ingezet door onder andere bouwbedrijven die bijvoorbeeld de voortgang van een groot project vast willen leggen, bedrijven die een bedrijfsfilm willen laten maken met muziek en alles erbij of door huiseigenaren en makelaars zodat hun woning echt opvalt en goed gepromoot wordt. Wil je meer weten over een dronepiloot bij DronePoint Nederland? Kijk dan op de website voor meer informatie. Heb je hierna nog vragen? Neem dan contact met ze op of kom bij ze langs in Arnhem!