Huiswerk

Eindelijk mooie cijfers weten te scoren dankzij huiswerkbegeleiding Zutphen

Al 3 jaar ben ik bezig met mijn VMBO-T, op het Mondial college. Omdat het eigenlijk alleen maar slechter ging, qua cijfers, moest er actie worden ondernomen bij mijzelf. Ik wist niet waar het aan lag, maar ik kreeg op een gegeven moment steeds meer moeite met concentreren. Samen met mijn moeder heb ik daarom de mogelijkheden besproken, wat betreft het idee ‘’actie ondernemen’’. Het kwam er uiteindelijk op neer dat ik aan huiswerkbegeleiding moest ondergaan. Met de huiswerkbegeleiding zou ik ongetwijfeld hogere cijfers behalen, vertelde mijn mentor.

Ik kon gelijk langskomen

Huiswerk

Voor de huiswerkbegeleiding heb ik samen met mijn mentor een aantal zoekopdrachten gedaan op  het internet. Toen we zochten onder de zoekterm ‘’huiswerkbegeleiding’’ kwamen we uit bij huiswerkbegeleiding Zutphen. Met huiswerkbegeleiding Zutphen hebben we vervolgens contact opgenomen. Ze vertelde me dat ik een keer kon langskomen. We hebben daarom ook meteen een afspraak ingepland.

Huiswerk

Weet de volgende keer bij wie ik moet zijn

Tijdens de afspraak zijn we overeengekomen over 20 lessen, na school. Ik vond het wel vervelend dat dit na school moest plaatsvinden. Maar het kon natuurlijk niet op een ander moment omdat ik natuurlijk met school zelf zit en mijn werk. Na de eerste 5 lessen merkte ik meteen dat mij een nieuwe leerwijze was aangeleerd; ik vond het veel makkelijker om mij te concentreren. Ook merkte ik het in de cijfers die ik behaalde. Het ging de goede kant op en na alle 20 lessen was volledig veranderd qua leren. Mijn concentratie en motivatie was sterk verbeterd. Ik ben erg tevreden over de begeleiding van huiswerkbegeleiding Zutphen. Als ik ooit weer in een dip terecht kom, en dus slechte cijfers behaal, weet ik zeker bij wie ik moet zijn.