Clarity Cleaning

Glazenwasser Arnhem was voor ons de oplossing

Een flinke tijd zijn we opzoek gegaan naar een goed schoonmaakbedrijf voor onze sportschool. Wij als eigenaren van de sportschool vinden het zeer belangrijk dat de apparaten schoon zijn. Ook moeten de ramen natuurlijk schoon zijn. Het geen wat hiervoor zorgt is natuurlijk een schoonmaakbedrijf. Daarom deden we wat advies op bij andere sportscholen. Onze vraag aan hen was hoe zij het hebben geregeld met een schoonmaakbedrijf en welk schoonmaakbedrijf dit dan is.

Clarity Cleaning

Glazenwasser Arnhem gecontacteerd

Al snel reageerden de sportscholen op onze vraag. De meeste sportscholen verwezen ons naar glazenwasser Arnhem die naast glazen wassen ook aan andere schoonmaakvoorzieningen doet. Voordat we contact opnamen met glazenwasser Arnhem, gingen we eerst nog heel even in vergadering. Uiteindelijk zijn we na de vergadering overeengekomen over het feit dat we glazenwasser Arnhem gingen contacten. We deden dit dezelfde dag nog.

Clarity Cleaning

Apparatuur en ramen meer dan schoon

Toen we glazenwasser Arnhem hadden gecontacteerd in de vorm van een mail, gaven ze ons binnen een paar werkdagen al een antwoord. Zo vonden ze het geen probleem om een keer langs te komen bij onze sportschool. Hiermee gingen we gelijk akkoord en inderdaad, na een week kwamen ze langs. Toen ze langskwamen stelden ze zich vriendelijk voor en zijn we samen rond de tafel gegaan. We hebben toen alle mogelijkheden en wensen besproken. Uiteindelijk hebben we elkaar de hand geschud en zijn we overeengekomen over een afname van 50 schoonmaakbeurten. Schoonmaakbeurten die bestaan uit het schoonmaken van het apparatuur en de ramen. We hebben al een paar keer het resultaat gezien van de schoonmaakbeurten van glazenwasser Arnhem en zijn hierover meer dan tevreden. De ramen en het apparatuur zijn namelijk meer dan schoon!