Voor werkplekbeheer ga je naar Krens ICT Beheer

werkplekbeheer

Elk bedrijf weet dat werkplekbeheer van groot belang kan zijn. Vooral bedrijven die afhankelijk zijn van internet, computers en aanverwante apparatuur is dit een must. Ons bedrijf weet dat ook en hiervoor hebben zij een expert ingeschakeld.  Krens ICT Beheer is zo een bedrijf die deze taak goed op zich kan nemen. Dit bedrijf kan het inrichten, beheren en monitoren van werkplekken verzorgen. Dit kan gedeeltelijk op afstand gebeuren en dat is alleen maar makkelijk voor ons. Zo kan dit bedrijf ervoor zorgen dat wij een goede internet verbinding hebben, dat de werkplekken allemaal in orde zijn en dat iedereen zijn werk goed kan uitvoeren.  werkplekbeheer

Dankzij de werkplekbeheer, is iedereen weer tevreden

Een tijd heerste er onrust binnen ons bedrijf. Regelmatig konden wij onze werkzaamheden niet uitvoeren, omdat er geen internet was. En was er dan eindelijk wel internet, dan was het systeem zo traag, dat hier niet mee te werken was. Ook de stoelen waarop wij de hele dag zaten, zaten verschrikkelijk. Toen de directie van al deze klachten hoorde heeft deze een erkend bedrijf erbij gehaald.

Tegenwoordig is de rust op de afdeling weer terug gekeerd en dat is te danken aan de goede werkplekbeheer door Krens ICT Beheer.