Huttenbouwweek dit jaar nog groter dan eerst

Promopen

PromopenElk jaar organiseren we, jongerenvereniging, een huttenbouwweek voor de generatie onder ons. Namelijk voor kinderen. Omdat het vorig jaar zo’n groot succes was, gingen we dit jaar voor iets groter. Zo hebben we een groter veld geregeld waar het evenement gaat plaatsvinden. Ook hebben we 2 keer zoveel pallets en ander hout kunnen regelen dan vorig jaar. Dit jaar willen we de kinderen nog meer plezier laten beleven, en daar doen we als jongerenvereniging alles voor.

Wilden de kinderen iets extra’s meegeven

Zo hadden we een plan bedacht om dit jaar, als de huttenbouwweek is afgelopen, de kinderen iets mee te geven. Namelijk een officieel huttenbouwweek-certificaat met daarbij een lekkere traktatie. Ook wilden we een groot aantal leuke pennen met logo laten bedrukken. Daar kunnen ze dan lekker mee schrijven op school. Voor de pennen zijn we naar Promopen gegaan, waar we als jongerenvereniging wel eens eerder hebben aangeklopt. We hebben vervolgens aan promopen in een mail gevraagd om 200 pennen met logo die ze ons zouden kunnen leveren.

Promopen gaf ons een pen met kwaliteit

Promopen reageerde zoals gewoonlijk snel en ze gingen ermee akkoord. Ze vonden het een leuk idee en wilde ons daarom ook nog een kleine korting geven op de pennen. Wij vonden dat heel klantvriendelijk van Promopen. De pennen met logo zijn inmiddels al binnen. Ze zijn erg mooi bedrukt en naar onze mening is het niet een flut pen maar een pen met kwaliteit waar de kinderen lang mee kunnen schrijven. Nu is het alleen nog wachten totdat de week begint en we de kinderen naast een ontzettend leuke en onvergetelijke week ook nog een leuke pen mee kunnen geven. We zijn erg benieuwd naar de reacties van de kinderen!