Mijn idee leidde tot meer omzet en naamsbekendheid

OmniSign reclame

OmniSign reclameVorig jaar ben ik met een goed idee voor vergroting van de naamsbekendheid, en dus omzet van het bedrijf waar ik werk, naar mijn baas gegaan. Mijn idee was als volgt: schaf raam en autobelettering aan en je creëert geheid meer naamsbekendheid en dus omzet. Mijn baas vond het fijn dat ik initiatief toonde maar ging ik er toch nog even over nadenken. Na een kleine week kwam mijn baas er op terug. Hij vertelde me dat hij het eigenlijk wel een goed idee vond. Niet geschoten is altijd mis, zei mijn baas.

Zaken doen met www.omnisign.nl/ leek ons wel wat

Voor de belettering van de ramen en bedrijfswagens van het bedrijf waar ik werk (Een hoveniersbedrijf) zochten we een bedrijf dat niet ver bij ons in de buurt zou zitten. Omdat we zelf in de Betuwe gevestigd zijn, gingen we opzoek naar een bedrijf in de buurt van Arnhem/Nijmegen. En met succes, via een klant vonden we ideale bedrijf. Namelijk www.omnisign.nl/ . Op de site van het bedrijf zagen we al heel wat leuke voorbeelden en het leek ons daarom wel wat om met het bedrijf zaken te gaan doen.

OmniSign reclame

‘’Zelf vinden we de belettering ook mooi’’

We namen contact op met www.omnisign.nl/ en ze nodigde ons gelijk uit voor een gesprek. Tijdens het gesprek bij www.omnisign.nl/ hebben we samen onze wensen besproken. Uit het gesprek zijn uiteindelijk 2 hele mooie ontwerpen van auto en raambelettering komen rollen. Nu we 2 weken verder zijn na het gesprek, beschikken we over de mooiste auto en raambelettering van alle hoveniersbedrijven. Zelf vinden we de belettering ook erg mooi en vooral pakkend. Je kunt er als een gemiddeld iemand niet aan ontkomen. Ook als mensen er alleen naar kijken is het voor ons al goed. Zo creëer je toch meer naamsbekendheid en dus uiteindelijk ook meer omzet.