Jaagers realiseerde voor ons een totaaloplossing

Voor onze firma waren wij al een tijd op zoek naar een bedrijf dat een totaaloplossing biedt als het gaat om webwinkels. In Jaagers hebben wij een partner gevonden waarmee wij zeker een samenwerking voor een langere periode aan willen gaan.

Jaagers zorgt voor een strategie

De aanpak van Jaagers kenmerkt zich volgens ons door vooral goed te luisteren. Door rustig en aandachtig naar onze wensen en onze positie in de markt te luisteren, kreeg Jaagers een compleet beeld van onze organisatie. Vervolgens is er in samenspraak met Jaagers een duidelijke en heldere strategie ontwikkeld die ons bedrijf zeker heeft geholpen.

Een complete oplossing

Het opstellen van een strategie is natuurlijk de basis van een succesvolle website, maar er moet meer gebeuren om van een webwinkel een succes te maken. Jaagers heeft voor ons niet alleen een webwinkel gerealiseerd, maar helpt ons ook met de online marketing en de klantenservice.

Het feit dat het bedrijf een complete oplossing voor een webwinkel aanbiedt (strategie, realisatie, marketing en klantenservice) heeft voor ons de doorslag gegeven om voor Jaagers te kiezen. Daarnaast heeft het bedrijf een bewezen trackrecord als het gaat om het ontwikkelen van webwinkels en de daar aan gerelateerde diensten.

Jaagers maakt het mogelijk om snel te schakelen

Jaagers maakt het voor ondernemers makkelijk om snel te schakelen. Dit zie je bijvoorbeeld tijdens het ontwikkelen van de website, waarbij er een specialist van het bedrijf op locatie aanwezig is. Je ziet het ook aan de manier waarop de support afdeling is ingericht.

Dat is echt geen klantenservice zoals je die gewend bent, maar een gespecialiseerde afdeling die je snel verder helpt.