Klimtouw

Klimtouw nodig? Aljeveiligheid.nl!

Onlangs kocht ik een klimtouw via aljeveiligheid.nl, dit is een specialist op het gebied van veiligheid. Ik ben glazenwasser van beroep en werk dus op grote hoogten, om er zeker van te zijn dat ik veilig mijn werkzaamheden kan verrichten, heb ik mijn benodigdheden via Al Je Veiligheid gekocht. Ik ben erg tevreden!

Veiligheid staat voorop

KlimtouwIk heb een eigen bedrijf in het glazenwassen. Onderdeel van mijn werk is dat ik vaak op grote hoogten mijn werk moet uitvoeren. Zo werk ik ook bij grote bedrijven en heb ik te maken met hoge gebouwen. Veiligheid is dan ook erg belangrijk. Wanneer ik mijn werk uitvoer werk ik met diverse hulpmiddelen en één van die hulpmiddelen is een klimtouw, door middel van dit touw hang ik als ware aan het gebouw en kan ik de ramen die op grote hoogten zijn goed bereiken. Zo’n touw is absoluut veilig en er kan niets gebeuren. Het is belangrijk dat je de tijd neemt voor het vinden van een goed touw.

Uitstekend geholpenKlimtouw

Iemand weest mij op Aljeveiligheid.nl, een webshop dat gespecialiseerd is in beschermhulpmiddelen, maar je kunt er ook terecht voor werkkleding, veiligheidsschoenen en brandblusmiddelen. Ik wilde graag advies over het soort klimtouw dat ik het beste kon kopen. Ik bekeek de website en nam een kijkje door het uitgebreide assortiment en besloot toen contact op te nemen via de telefoon. De medewerker die ik sprak was erg aardig en nam de tijd om antwoorden te geven op mijn vragen. Zo legde hij van alles uit over de soorten klimtouwen en gaf me vervolgens een een uitgebreid advies waarmee ik echt iets kon. Ik nam nog een keer een kijkje op de website om de klimtouwen nogmaals te bekijken. Ik besloot voor het gele exemplaar te gaan, omdat deze het beste past bij mijn wensen en behoeften.