Koolstofweefsel kopen voor diverse producten

Of je nu auto onderdelen produceert of orthopedische materialen, via compositesplaza.com kun je eenvoudig en snel koolstofweefsel kopen. Op de website zie je een ruimaanbod aan koolstofweefsel. Ze hebben de standaard weefsels, maar ook voor design liefhebbers hebben ze in hun assortiment diverse andere patronen zoals diamant, visgraat, satijn, meer lijnen et cetera. Allemaal beschikken ze over vezels met een dikte van 5 tot 10 micron en zijn ze zeer geschikt als versterkingsmateriaal, waarbij er weinig gewicht aan het product wordt toegevoegd. Wat ideaal is voor sport producten en orthopedische onderdelen.

Wat moet je doen om koolstofweefsel te kopen?
In eerste instantie moet je natuurlijk goed weten wat je nodig hebt en welke eisen je eraan stelt. Als je niet voor het uiterlijk gaat, hoef je ook niet te kijken naar de design weefsels en kun je de eenvoudige varianten koolstofweefsels bekijken. Eigenlijk moet je vooral kijken naar de grootte die je nodig hebt en het gewicht dat het wel of niet mag hebben. Compositesplaza.com biedt koolstofweefsel aan met het gewicht van 60g/m2 tot 600g/m2, met een breedte van 100, 120, 128 of 154 cm. Daarnaast zijn ze geweven van koolstofvezels van 1K vezel tot 24K vezel. 

Kiezen en betalen
Wanneer je een keuze hebt kunnen maken, hoef je alleen de grootte aan te geven en je product toe te voegen aan je winkelwagen. Je vult je gegevens in en je kunt het koolstofweefsel bestellen. Na de bestelling ontvang je een betaalbevestiging en informatie over de levertijd van het bestelde product.