Leuke en waardevolle dag in Den Haag

Telefoon laten repareren

Telefoon laten reparerenVorige week ben ik met mijn man een dagje op stap geweest ergens in Nederland. We brachten een bezoekje aan Den Haag. Een hele mooi stad waar we nog zeker vaker een bezoekje aan gaan brengen. We hebben in Den Haag hele leuke dingen gedaan zoals zelf brood bakken en we hebben wat terrasjes gepakt. Het was heel toevallig dat we die dag ook in de buurt waren van Huawei reparatie Den Haag. Ik moest toevallig nog mijn telefoon laten maken ergens en omdat we toch de hele dag in Den Haag bleven vond ik het een goed idee om toen mijn telefoon achter te laten bij Huawei reparatie Den Haag.

Kon de telefoon al binnen een paar uur ophalen

Toen we in de buurt waren van Huawei reparatie Den Haag zag ik de winkel al in de straat zitten waar we in liepen. Ik liep met mijn man naar binnen en we deden ons verhaaltje. De telefoon was namelijk eerder die week gevallen en dat vertelde ik ook. De medewerker zag gelijk dat het om het scherm ging en vertelde hiervan ook meteen de prijs. De medewerker vertelde ook dat ik de telefoon over een paar uur kon ophalen. Daarmee ging ik akkoord en zijn we vervolgens weer een beetje gaan rondslenteren in het centrum van Den Haag.

Telefoon laten repareren

Ze hadden de telefoon even opgeladen voor mij

Na een paar uur kwamen we inderdaad weer terug voor het ophalen van de telefoon bij Huawei reparatie Den Haag. De telefoon zag er weer beeldschoon uit en deed het ook meteen. Ze hadden de telefoon namelijk ook even aan de lader gelegd voor mij. Dat vond ik een hele fijne extra service. Ook deed de camera het weer en kon ik daarom ook hele mooie foto’s schieten van Den Haag die ik nog steeds elke dag terug bekijk met veel plezier. Dit allemaal dankzij Huawei reparatie Den Haag