wimperextensions

Leuke trainingen die je als schoonheidsspecialiste kan volgen

Ben jij een schoonheidsspecialiste, maar je wil je expertise graag uitbreiden? Dan is het van belang dat je cursussen gaat volgen. Maar welke cursussen zijn er allemaal en wat kan je hiermee doen? In dit artikel zal ik de leukste cursussen toelichten.

Wimperextensions

Het zetten van wimperextensions is een nieuwe trend. Veel vrouwen willen er mooi uitzien maar niet elke dag uren voor de spiegel staan. Wimperextensions zijn nepwimpers die ervoor zorgen dat jij weken lang mooie wimpers hebt. Om dit te kunnen aanbrengen is het belangrijk dat je je er eerst in verdiept. Dit kan je doen door het volgen van een cursus wimperextensions.

Kruidenpeeling

Ook peelingen zijn erg gewild. Een peeling zorgt namelijk voor de huidverbetering en maakt nieuwe cellen aan. Tegelijkertijd wordt de huid niet teveel belast. Een kruidenpeeling is een meer natuurlijke peeling. Dit is een ideale training voor de schoonheidsspecialiste die al aan peelings doen en hun klanten iets nieuws willen laten proberen.

PMU

PMU staat voor permanente make-up en neemt een grote vlucht in de branche van schoonheidsspecialiste. Door middel van PMU kan je bijvoorbeeld wenkbrauwen tatoeëren. Door de nieuwe technieken doet dit amper pijn en kan het tatoeëren erg subtiel gaan. Ook dit is erg gewild onder de jonge dames en daarom een aan te raden cursus.

Spraytanning

Met spraytanning kan je je klanten een mooie bruine huid geven zonder de slechte uv-stralingen. Tijdens een cursus leer je alles over het aanbrengen van een spraytan en hoe je dit het egaalste op de huid krijgt.