Voorkom fijnstof met de luchtfilter van Euro Manchetten & Compensatoren

Met de luchtfilter van Euro Manchetten & Compensatoren ben je fijnstof voor. De uitstoot van fijnstof is nog steeds een probleem, ondanks de internationale klimaatakkoorden en nationale wetgeving. Dit heeft veel impact op de gezondheid van mens en dier. In deze blog lees je er meer over.

Luchtfilter of iets anders nodig?

LuchtfilterWanneer er sprake is van fijnstof kan dit tot gezondheidsproblemen leiden. Het is dus van belang om een goede luchtbehandelingsinstallatie te hebben waarmee je ervoor zorgt dat fijnstof geen kans maakt. Er worden tegenwoordig strenge eisen gesteld aan schone lucht. Bij Euro Manchetten en Compensatoren kun je terecht voor voor een luchtfilter die aan deze strenge eisen voldoet. Bij dit bedrijf staat zowel kwaliteit als klantgericht denken op de eerste plaats. Waarvoor kun je precies bij hun terecht?

  • Belading
  • Compensatoren
  • Filtertechniek
  • Leidingtechniek
  • Luchtverdeelslang
  • Manchetten

Maatwerk van uitstekende kwaliteit

LuchtfilterNu ben je misschien bang dat hogere eisen leiden tot hogere kosten, maar dit hoeft niet zo te zijn. Een filterzak is tegenwoordig al voldoende, deze is eenvoudig in gebruik en je bespaart kosten. Euro Manchetten levert filterzakken, filterslangen en filterenveloppen aan welke industrie dan ook. Zij maken alles op maat in hun eigen atelier. Doordat zij alles weten op het gebied van de nieuwste materialen en productietechnieken kunnen zij de allerbeste kwaliteit leveren. Je kunt bij dit bedrijf trouwens niet alleen terecht voor een luchtfilter, maar ook voor stoffiltratie. Door gebruik te maken van goede kwaliteit viltsoorten is er sprake van een hoge efficiëntie en filtratiesnelheid. De luchtfilters die zij produceren zijn zeer geschikt voor gebruik in omgevingen waarin het stoffig is. Heb je behoefte aan een ander soort luchtfilter, bijvoorbeeld ter bestrijding van vochtigheid, verstopping, explosiegevaar, slijtage en vlamvorming. Ben jij dus op zoek naar een specialist op het gebied van luchttechniek? Dan ben je bij Euro Manchetten & Compensatoren aan het juiste adres.