mezzanine

Mezzanine voor mijn eigen onderneming aanschaffen

mezzanine Een goede mezzanine kan een ongelofelijk verschil maken in de snelheid en het gemak waarmee jouw medewerkers hun werkzaamheden uitvoeren. Zelf ben ik voor het eerst hiermee in aanraking gekomen toen ik zelf nog voor een bedrijf werkte. In dit pand zat dit namelijk ook en daarop stonden alle machines waarmee de producten ingepakt werden. Ik was verantwoordelijk voor de eindcontrole op de eerste verdieping. Andere mensen werkten op andere hoogtes en daardoor liep nooit iemand elkaar in de weg. Ook was het vloeroppervlak hierdoor een flink stuk groter en werd de hoogte goed benut. Daardoor is het ook mogelijk om uit te breiden zonder te verhuizen, wat natuurlijk ideaal is. Inmiddels ben ik voor mijzelf begonnen en liep ik na verloop van tijd tegen een probleem aan. Het was namelijk zo dat het gebouw eigenlijk te klein werd voor mij, maar daarvoor had ik natuurlijk de perfecte oplossing.

Dit is de beste mezzanine

mezzanine

Ik liet een mezzanine plaatsen en daardoor kon ik gewoon blijven waar ik zat. Van tevoren had ik geen flauw idee door wie ik dit wilde laten doen, dus daarvoor ben ik op internet gaan zoeken. Daarbij kwam ik al vrij snel uit bij Anera. Over hen hoorde ik hele positieve verhalen en daardoor had ik veel vertrouwen in hun diensten. Uiteindelijk ben ik ook met hen in zee gegaan en dat is ongelofelijk goed uitgepakt. Het plaatsen hiervan heeft niet veel tijd gekost en daardoor kon de productie heel vlug weer verder gaan. Inmiddels heb ik deze al een half jaar en ik heb geen spijt van de keuze die ik heb gemaakt. Hun dienstverlening is heel erg goed en voor al jouw vragen kun jij gemakkelijk contact opnemen. De gegevens hiervoor vind jij op de website, waar ook nog meer informatie over alle mogelijkheden te vinden is.