Pentest

Ontdek met een pentest de zwakke plekken van je netwerk

Twijfel jij erover om een pentest uit te laten voeren? Een pentest is een test waarbij experts op jouw verzoek proberen om je netwerk binnen te dringen. Als het lukt om het netwerk binnen te dringen wordt er een rapport gemaakt. Hier kan jij terugvinden hoe het met de veiligheid van jouw netwerk gesteld is. Er wordt precies uitgelegd hoe de experts erin geslaagd zijn om binnen te dringen en hoe je dit kunt verbeteren. Door ervoor te zorgen dat een team van experts de kwetsbaarheden op tijd ontdekt zal er geen misbruik meer van gemaakt kunnen worden door een ander.

Hacker

Door middel van een pentest voorkom je boetes

Wist jij dat je tegenwoordig hoge boetes kunt krijgen als je netwerk niet goed beveiligd is? De kans is groot dat jij gegevens van klanten opgeslagen hebt binnen je netwerk. Als deze gegevens lekken dan ben jij er verantwoordelijk voor. De Autoriteit Persoonsgegevens zal je dan een hoge boete geven. Sinds de invoering van de AVG wordt er veel strenger op gelet hoe bedrijven met persoonsgegevens omgaan. De eisen waar een bedrijf aan moet voldoen zijn veel hoger dan voorheen. Om deze reden laten steeds meer bedrijven een pentest uitvoeren. Zo hoef jij niet bang te zijn dat je netwerk onveilig is en hoef jij je ook geen zorgen te maken over boetes.

Experts

Een pentest van Seccure

Een van de bedrijven die een pentest voor je kunnen uitvoeren is Seccure. Zoals de naam van het bedrijf je misschien al doet vermoeden zijn ze hier helemaal gespecialiseerd in veiligheid. In veiligheid op het gebied van netwerken om precies te zijn. Bij Seccure zijn ze erg goed in het ontdekken van kwetsbaarheden. Jij wordt op de hoogte gesteld van alle kwetsbaarheden die ze bij jouw netwerk ontdekken. Zo kan je gerust zijn dat je netwerk veilig genoeg is.