Opleiding Management Assistent is te volgen via Fabius opleidingen

Ben je benieuwd naar opleidingen van Fabius? De opleiding Management Assistent is een super opleiding

Fabius opleidingen biedt veel opleidingen aan, namelijk opleiding Management Assistent. De opleiding Management Assistent is een leuke opleiding en erg leerzaam. Het biedt veel voordelen, want de opleidingen van Fabius en dus ook opleiding Management Assistent kost weinig tijd, geld, 50 locaties waar je les kan volgen, voor werkende en werkzoekende, je hebt geen vooropleiding nodig en het is erg effectief! Opleiding Management Assistent is een opleiding. Als Management Assistent of directiesecretaresse ben jij de persoon die haar leidinggevenden veel werk uit handen neemt. Je moet goed kunnen improviseren, want elke dag is anders. Het werk is heel afwisselend. Je regelt de administratieve taken en zorgt voor het beheer van de agenda, het regelen van reizen, het boeken van hotels maar ook het plannen en organiseren van evenementen, meetings, bijeenkomsten en vergaderingen. De opleiding Management Assistent bestaat uit twee onderdelen, de opleiding Administratief Medewerker en vervolgens de Vervolgopleiding Management Assistent. Je krijgt dus na de opleidingen 2 diploma’s.

Mijn ervaring

Ik heb een goede ervaring. Ik moest voor mijn werk een opleiding erbij volgen, dit om ervoor te zorgen dat ik meer werkzaamheden in het bedrijf kan doen. Het bedrijf vertelde mij dat ik de opleiding Management Assistent moest gaan volgen. Dit hielp mij met meerdere werkzaamheden en dit ging mij beter voorbereiden op deze werkzaamheden. Wat betreft de opleiding: het is erg leuk, leerzaam en het belangrijkste voor mij is dat het weinig tijd kost, want ik heb gewoon mijn eigen uren op mijn werk. Fabius opleidingen zijn top!