Pinnen met je mobiel? Zo werkt dat

Je ziet het steeds vaker… mensen die afrekenen met hun mobiele telefoon. Maar hoe zit dat nou eigenlijk? En is het simpelweg een stomme trend of moet je als ondernemer hier in mee gaan? Wij vertellen je alles over mobielpinnen.

Nieuwe smartphones

Smartphones blijven maar ontwikkelen, bij nieuwe smartphones is de processorsnelheid zo uitgebreid dan er apps op gerund kunnen worden waarmee je kan pinnen via je mobiel. Let wel op, er kan alleen mobiel gepind worden tot en met €25 euro.

Pinautomaat

Je hoeft hier als ondernemer dus ook geen nieuwe pinautomaat voor aan te schaffen. Tenminste, dat is wanneer u al een pinautomaat had waar contactloos mee gepind kan worden. Wanneer u dat niet heeft raden wij u toch echt aan om zo’n pinautomaat te kopen.

Nieuwe trends

Contactloos pinnen bestaat misschien nog niet zo heel lang, maar het is een dynamische sector die snel beweegt. Er komen steeds meer nieuwe features, en als ondernemer is het belangrijk bij te blijven. In New York zien we dat de trend QR pinnen al in volle gang is, het is simpelweg een kwestie van tijd voordat deze trend hier ook door gaat breken. Daarnaast wordt ook pinnen via horloges steeds populairder.

Voor alle soorten pinautomaten, features en informatie ben je aan het juiste adres bij Sepay. Check de website www.sepay.nl