Printshop in Nieuwegein

Printshop in Nieuwegein met de beste kwaliteit

printshop in Nieuwegein Een printshop in Nieuwegein waar ik altijd kom is EPC. Hier heb ik ongelofelijk goede ervaringen mee en daarom wil ik jou hier graag iets meer over vertellen. De eerste keer dat ik hier kwam was dat toen ik dingen voor mijn bruiloft wilde gaan printen. Mijn vriend en ik wilden graag zelf de kaartjes daarvoor ontwerpen, omdat het op die manier het meest persoonlijk zou zijn. Toen dit hele proces eenmaal klaar was, moesten wij het natuurlijk ook nog laten drukken. Eerst heb ik toen gebeld naar dit bedrijf om te vragen of zij hier tijd voor hadden. Dat was gelukkig het geval en daarna ben ik langs gegaan om mijn bestelling af te halen. Het eindresultaat was nog mooier dan ik van tevoren had verwacht. Vorige maand vroeg mijn baas mij of ik posters wilde maken voor een personeelsfeest. Deze is nu nog maar over een week, dus het was best wel krap.

De beste printshop in Nieuwegein

printshop in Nieuwegein

Toen hij mij dit vroeg, moest ik direct aan deze printshop in Nieuwegein denken. Het is niet echt om de hoek van ons kantoor, maar toch wilde ik niet naar een ander toe. Toen ik eenmaal het bestand met het ontwerp had ontvangen, ben ik meteen contact gaan opnemen. Binnen twee weken hadden wij onze order al in huis, dus heel lang wachten hebben wij ook zeker niet hoeven doen. De kwaliteit was weer net zo goed als ik van hen gewend was en heeft mij nog geen moment teleurgesteld. Ook de service is heel erg goed hier. Zo kun jij altijd bellen als je vragen hebt en dan geven zij hier sowieso antwoord op. Verder zijn ook de prijzen erg schappelijk en dat is natuurlijk ook mooi meegenomen. Voor meer informatie kun jij ook altijd een kijkje nemen op de website!