PVC vloerenhuis

PVC Vloerenhuis maakt het werk leuk!

PVC Vloerenhuis zorgt ervoor dat het werk een stuk leuker wordt gemaakt! Eigenlijk klinkt het te gek voor worden. Toch is het zo! Zij hebben er bij ons voor gezorgd dat het werken in de kantine een stuk aangenamer is geworden. Normaal gesproken waren de vloer enorm glad als er gewerkt wordt. Hierdoor gebeurde er zo nu en dan wel een ongelukje en dat wilde ik zien te voorkomen. Zodoende was ik voor een paar maanden terug op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden om dit probleem aan te pakken. Er moet haast wel een speciale vloer te vinden zijn waarmee mijn collega’s veilig kunnen werken.

PVC Vloerenhuis

Dankzij PVC Vloerenhuis worden wij geholpen!

Mijn zoektocht op het internet naar een geschikte vloer had ik eerder moeten doen! Ik kwam namelijk vrijwel meteen terecht op de website van PVC Vloerenhuis. Op de website van dit bedrijf is het mogelijk om een veilige vloer te bestellen. Deze wordt door hen gelegd en dat houdt in dat het leggen perfect gebeurd! Nadat ik de kosten had gezien was ik verkocht. Zodoende heb ik met het team overlegd en het besluit was dan ook erg snel gemaakt.

De bestelling is geplaatst

PVC Vloerenhuis

Doordat ik nog wat vragen had, heb ik ervoor gekozen om eerst telefonisch contact op te nemen met dit bedrijf. Ik wilde namelijk weten hoe dat het leggen in zijn werk ging. Een vriendelijke medewerker aan de andere kant van de lijn had al mijn vragen netjes beantwoord. Hierdoor heb ik de keuze makkelijk kunnen maken! Wij hebben ervoor gekozen om door dit bedrijf de vloer te laten leggen. Al het apparatuur moest de keuken uit, wel zo logisch aangezien zij in een klap door kunnen gaan.

Nadat de vloer lag merkte wij beide onwijs veel verschil! De vloer is een stuk steviger en bovendien totaal niet glad meer.