Raar tikkend geluid op de laptop verholpen dankzij laptop reparatie Arnhem

comp-it-easy.nl

comp-it-easy.nlVorige week zat ik thuis heel even op de laptop die ik al een tijdje niet gebruikt had. Toen ik de laptop opstartte verscheen er een melding dat de laptop een update nodig had. Ik drukte vervolgens op ‘’oke’’ en de laptop begon met updaten. Toen de laptop begon met updaten maakte ik de beslissing dat ik wat anders ging doen want er stond een wachttijd van 2 uur op. Ik besloot om naar de supermarkt te gaan om de nodige boodschappen in huis te halen.

Opende de deur van mijn kamer en verbaasde me erg

Eenmaal terug van de supermarkt, opende ik de deur van mijn kamer. Voordat ik binnen was hoorde ik al een heer raar geluid. Het leek wel of de laptop de geluiden die ik maakte na deed. Ik kwam er maar niet achter waarom de laptop zulke geluiden maakte. Uiteindelijk kon ik het geluid ook niet uitzetten of verminderen dus besloot ik om de laptop maar uit te zetten. Daarna zocht ik even op het internet over wat het probleem kon zijn maar helaas zonder resultaat.

comp-it-easy.nl

Laptop reparatie Arnhem kwam achter het probleem

Omdat ik niks vond over het probleem, nam ik de laptop mee naar laptop reparatie Arnhem. Hier zette ik vervolgens de laptop aan en er volgde een nog harder geluid uit de laptop. Ik trok meteen de accu er uit en ik hoefde eigenlijk al niet meer te vertellen wat het probleem was. De medewerkers van laptop reparatie Arnhem keken elkaar even raar aan want ze wisten het probleem toen ook nog niet. Uiteindelijk belde ze me even later op dat de microfoon op een te hard volume stond en dat dat dan ook het probleem was. Ik was erg blij dat het verholpen was en wat al helemaal mooi was, was dat het me niks kostte. Ik ben laptop reparatie Arnhem daarom ook zeer dankbaar.