Sika klompen

Stevige sika klompen, makkelijk online te koop

Op zoek naar goede Sika klompen, dan ben je hier bij AmiClean aan het juiste adres. Omdat ik in de horeca werk en vaak in de keuken sta om eten te maken, is het belangrijk om goede schoenen aan te hebben. Deze moeten niet alleen veilig zijn als er bijvoorbeeld een mes of een pan zal vallen. Maar ook moeten deze niet glad zijn, zodat je makkelijk kan uitglijden.  Daarom waren er bepaalde eisen gesteld om in de keuken te werken. Niet alleen bij het bedrijf waar ik werk, maar dit zijn gewoon de eisen waaraan elk bedrijf zich aan moet houden.  Sika klompen

Mooie Sika klompen, in verschillende maten en kleuren

Omdat mijn huidige werkschoenen aan vernieuwing toe waren, ben ik op zoek gegaan naar een ander paar. Meteen kwam ik op de website van AmiClean terecht en zag daar een groot assortiment voorbij komen. Zo had je zeer mooie Sika klompen in het wit, maar ook in het zwart. Onze werkgever heeft de kleur zwart voorgeschreven als de enige kleur die dit bedrijf binnen mag op de werkvloer. Meteen maar twee paar besteld, kan ik even vooruit en de bezorgkosten zijn toch gratis, mits je boven de €50,- zit.