Super Seat

Super Seat heeft geweldige meubels!

Super Seat heeft geweldige meubels voor in onze kantine!

Super Seat Voor een paar weken terug zijn wij begonnen met het renoveren van de kantine bij ons op het kantoor. Iets wat al een lange tijd geleden gebeuren moest, echter hadden wij hier toen het budget niet voor. Natuurlijk hebben wij er wel voor gezorgd dat dit in een korte periode kon worden gerealiseerd. Gelukkig hadden wij voor een paar maanden het budget ervoor en zijn wij er direct mee aan de slag gegaan. In een mum van tijd was de aannemer geregeld en kon de verbouwing beginnen.

Verbouwing verliep vlekkeloos

Voordat ik het in de gaten had  was de keuken al gerenoveerd en hadden zij de vloer er bijna in liggen. Helaas begon ik te merken dat het budget voor nieuw meubilair niet aanwezig is. Zodoende heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar meubilair wat iets goedkoper is. In een mum van tijd kwam ik terecht op de website van Super Seat. Dit bedrijf heeft tweedehandse meubels in het assortiment. Bovendien zijn zij een stuk voordeliger vergeleken met wat ik elders had gezien.

Tafel

Super Seat heeft ons goed geholpen

Toen ik terecht kwam op de website van Super Seat wist ik het zeker. Dit bedrijf kan er bij ons voor zorgen dat wij betaalbare meubels hebben! Hierdoor heb ik ervoor gekozen om dit bedrijf te bezoeken. Overigens kun je er ook voor kiezen om de meubels alvast via het internet te bestellen. Echter ben ik daar geen voorstander van. Zodoende ben ik erheen gereden en bij binnenkomst werd ik hartelijk ontvangen. Het meubilair kon ik rustig bekijken en al vrij snel had ik de keuze gemaakt. Het personeel kan het verschil niet eens zien tussen nieuw en deze meubels! Ik ben hier dan ook onwijs tevreden over.