Telefoon werk weer zoals eerst dankzij Telefoonzaak Arnhem

Vorige week ben ik samen met mijn vriendin een dagje erop uit geweest. We besloten om een keertje naar het strand te gaan, in plaats van de steden. Op de dag zelf stapte we s ’ochtends vroeg al in de auto. Onze tomtom leidde ons naar het prachtige strand van Scheveningen. In Scheveningen zelf hadden we de auto geparkeerd, en toen we dat hadden gedaan liepen we meteen een rondje door het centrum heen. Het centrum zag er leuk uit en we zijn gelijk even bij een bakker naar binnen gegaan voor de lunch.

Telefoon zat helemaal onder het zand

Op het strand hebben we vervolgens de hele dag heerlijk gewandeld. Ook hebben we nog even bij het beachcafe gezeten en ook daar genoten we optimaal. Op het eind van de dag liepen we nog een groot rondje over het strand en uiteindelijk liepen we weer terug naar de auto. Toen we terugliepen naar de auto, merkte ik dat mijn telefoon niet meer in mijn zak zat. Ik schrok heel erg, maar toen ik 3 stappen terug deed, zag ik de telefoon al liggen. Wel zat mijn telefoon helemaal onder het zand, waardoor die ook niet meer aan ging.

Daily Phone

Weet waar ik moet aankloppen de volgende keer

Eenmaal terug in het oude en vertrouwde Arnhem, ging ik de volgende dag meteen opzoek naar telefoonzaak Arnhem. Bij telefoonzaak Arnhem heb ik vervolgens mijn telefoon afgeleverd voor een stofreparatie. De telefoon was na een uurtje al weer klaar en daarom haalde ik hem meteen op. De telefoon werkte gelukkig weer zoals eerst. Als er een volgende keer weer iets gebeurd met mijn telefoon, dan weet ik nu in ieder geval waar ik moet aankloppen. Namelijk telefoonzaak Arnhem