vertaalbureau in Rotterdam

Vertaalbureau in Rotterdam: dit is de beste!

vertaalbureau in RotterdamEen vertaalbureau in Rotterdam vinden hoeft na het lezen van dit artikel helemaal niet meer moeilijk te zijn. Zelf ben ik hier naar op zoek gegaan toen mijn baas mij dit vroeg. Hij wilde graag de website ook in het engels online krijgen. Zelf heb ik hierin wel les gehad, maar mijn niveau is niet dermate goed dat ik dit foutloos zelf kon doen. Om die reden heb ik toen gevraagd of er budget was om dit te laten doen. Dit was er gelukkig en toen ben ik gaan zoeken. Eerst heb ik aan verschillende collega’s gevraagd of zij misschien nog een tip voor mij hadden. Hierbij werd meerdere keren dezelfde naam genoemd en daarom bij ik toen een kijkje gaan nemen op hun site. Daar vond ik veel informatie over alle diensten die zij te bieden hebben.

Het beste vertaalbureau in Rotterdam

vertaalbureau in Rotterdam

Het vertaalbureau in Rotterdam heeft ongelofelijk aardige medewerkers. De eerste keer dat ik in contact met hen kwam heb ik al mijn vragen kunnen stellen. Daardoor kreeg ik direct een goed gevoel bij deze organisatie, want ik werd erg vriendelijk te woord gestaan. Dit telefonische gesprek vond plaats na aanleiding van een mailtje wat ik had gestuurd. Hierin had ik verschillende vragen gesteld waar ik graag antwoord op wilde. Toen alles eenmaal duidelijk was en ik alle kosten op een rijtje had, ben ik naar mijn leidinggevende gegaan om zijn toestemming te vragen. Hij stond volledig achter mijn keuze, dus toen zijn wij met Stentor in zee gegaan. Hier heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van, want de teksten zijn onwijs goed geworden. Nog nergens heb ik een foutje kunnen ontdekken, dus dat is positief. Dit komt natuurlijk wel het meest professioneel over naar onze buitenlandse klanten. Ik kan dit bedrijf echt aan iedereen aanraden!