Voor ieder budget een pakket

Kerstpakket

We kunnen ons voorstellen dat je als bedrijf een bepaald budget hebt voor iedere medewerker voor een kerstpakket. Bij kerspakkettenexpress.nl kun je gebruik maken van een ideaal systeem, je kiest de prijs wat je hebt voor een pakket en binnen die categorie heb je een groot aantal mogelijkheden. Het is namelijk niet zo dat je maar keus hebt uit een pakket, vele pakketten met verschillende soorten eten en drinken. Of je nu een voordelig pakket kiest, of een duurder pakket met luxere artikelen. 

Kerstpakket

Weet je nog niet wat voor pakket je wilt?

Je wilt als bedrijf natuurlijk niet ieder jaar een zelfde soort kerstpakket geven, om te kijken wat alle mogelijkheden zijn kun je in de showroom precies kijken wat er zoal mogelijk is. De leukste en lekkerste producten kun je eenvoudig zien en voelen in de showroom, zo hoef je nooit meer je eigen af te vragen wat er in het pakket komt. Al bijna 20 jaar is kestpakkettenexpress.nl de groothandel voor het grootste assortiment kerstpakketten in Nederland en België. 

Kerstpakket

Ondernemen doen ze verantwoord

Kerstpakkettenexpress.nl voorziet ieder jaar duizenden mensen van een kerstpakket, maar aan het milieu wordt binnen het bedrijf ook gedacht. Neemt een nieuwe klant onze producten af, dan wordt er een deel van de inkomsten gebruikt om nieuwe bomen te planten. De missie is om mee te helpen om de aarde gezond en groen te houden, in binnen en buitenland worden deze bomen geplant. Een certificaat op uw naam krijg je als bewijs van het planten van deze bomen.