Administratie

Wanneer moet je een incassobureau inschakelen?

Wanneer moet je een incassobureau inschakelen? Dit is iets waar je meteen aan zal denken wanneer de betaling van jouw factuur niet wordt voldaan. In dit geval is het raadzaam om contact op te nemen met billincasso.nl. Wanneer je op deze website kijkt, dan zal je direct veel informatie vinden hierover. Zelf ben ik namelijk zeer tevreden over de diensten die dit bedrijf levert. Want wanneer moet je een incassobureau inschakelen? Kan al zeer spoedig zelfs al wanneer je de laatste aanmaning gaat versturen.

Dit bedrijf werk op basis van no cure, no pay. Dit betekent dat wanneer jouw opdracht niets brengt, je ook niets hoeft te betalen. Hierdoor heb je dus geen onnodige kosten om het maar even zo te noemen.

 

Wanneer moet je een incassobureau inschakelen?

Wanneer moet je een incassobureau inschakelen? Zo snel mogelijk is mijn mening

Dus, wanneer moet je een incassobureau inschakelen? is naar mijn mening gewoon zo snel mogelijk. Zeker nu het einde van het jaar nadert en dus met de jaarafsluiting te maken krijgt. In dat geval wil je natuurlijk geen posten open hebben staan. Onlangs had ik een vervelende kwestie. Een vaste klant van ons die eerder altijd netjes de betaling voldeed. Had na de tweede herinnering nog niets betaald. Zelf dacht ik dat de klant misschien op vakantie was en de post niet had gelezen. Daarom heeft iemand van de afdeling administratie telefonisch contact opgenomen met de klant. De klant beloofde diezelfde week de betaling nog te voldoen. Met goed vertrouwen hebben wij dit afgewacht. Echter bleef de factuur open staan. Dit was erg vervelend maar toch hebben wij besloten om een beroep te doen op Bill Incassobureau. Gelukkig heeft dit de klant wakker geschud en is de betaling na een aanmaning alsnog voldaan. Daarom ben ik blij dat ik op dit bedrijf een beroep kan doen.

 

Incasso